PYROMAX DIESELVARMERE

Godt og varmt, i båten, bilen eller hytta

Pyromax CH-5 Hyttevarmer - Type 1 B. 

Med eller uten GSM /Ring Hytta Varm

Pakkepris, alt ferdig montert i Unit, klar for veggmontering: NOK 14900,-  Inkl Mva  (med GSM)

CE Merket med 2 års Garanti.


Pyromax CH-5 1B Hyttevarmer

Pyromax Cabin Heater CH-5 er ei varmepumpe basert på dieselvarmer teknologi, drevet på 12 volt strøm fra et innebygd batteri og en innebygd tank med vanlig lett dieselolje. Kabinettet er utført i aluminium. Alt teknisk utstyr er ferdig montert i kabinettet. Varmepumpen er spesielt rettet mot hytter og fritidsboliger som ikke har innlagt strøm, men kan også være et godt alternativ til vanlige varmeovner, vifteovner etc. også for hytter som har innlagt strøm om en vil ha en varmekilde for rask oppvarming. 

Klikk på bildet for å kjøpe i Nettbutikk


Pumpen monteres på vegg på nesten samme måte som ei vanlig varmepumpe, men uten en såkalt «innedel». Det eneste som monteres innvendig på vegg er en ventil for varmluft strøm inn i hytta fra 90 mm APK luftslange koblet til pumpen, via vegg-gjennomføring. Kontrollpanel og voltmeter for batterispenning plasseres også på vegg inne i hytta eller fritidsboligen. I tillegg kan den utstyres med tilkobling for batterilading innefra dersom en har strøm / aggregatstrøm innlagt til hytta . Leveres med eller uten GSM / Ring hytta varm modul som monteres inne. Dieselvarmepumpen leveres i ulakkert aluminiumskasse slik at en selv kan male / lakkere i samme farge som hytta om ønskelig. Det medfølger også tilpassede veggfester, varmluftslange og inne-ventil med stengbart spjeld slik at en kan stenge for trekk inn gjennom ventil når varmeren ikke er i bruk.

For lokale kunder i området Ofoten / Narvik, tilbyr vi om ønskelig også montering ferdig på hyttevegg. For pris med montering, ta kontakt for tilbud ! For kunder andre steder gjelder montering på vegg som "gjør det selv" etter tilsendte anvisninger. Emballering og frakt NOK 450,- 

For de som eventuelt ønsker bygge opp uniten selv, så kan vi selge alle komponenter som trenges til dette men da blir bruk av uniten som helhet på eget ansvar og vi garanterer / gir garanti kun for selve dieselvarmeren med utstyr . Vi kan da ikke stå inne for hvordan det bygges men vi kan gi råd. Pris for "Gjør det selv Byggesett" NOK 12.000 + frakt. Ønsker en å kjøpe dette som byggesett, ta kontakt per epost !  batteri følger ikke med i byggesettet.