PYROMAX DIESELVARMERE

Godt og varmt, i båten, bilen eller hytta

Om Oss

 

Pyromax Norge har base i Narvik, Foretakets organisasjonsnummer er: 920184294.

Foretaket importerer og forhandler diesel luftvarmere og diesel vannvarmere av høy kvalitet.  Vi forhandler også deler som dieselpumper, glødeplugger, vifter og brennere til våre produkter. 

Etter å ha fått gode avtaler med en av Kinas ledende fabrikker i produksjon av dieselvarmere, fikk vi startet merket Pyromax for det norske markedet. Vi har fått produktene CE testet og godkjent for det Europeiske markedet. Vår visjon er å kunne levere dieselvarmere for båter, kjøretøyer, hytter med mer, hvor det er behov for god oppvarming og til lave priser. 

Pyromax ved Bjørnar Thomassen, samarbeider også med Narvik Varmepumper Ofoten AS, ved Jan-Inge Morkemo. Sammenlagt har vi meget god kompetanse innenfor varmeteknikk og varmepumpeteknologi. Bjørnar Thomassen har sin utdannelse og bakgrunn fra VG2 maskinlinjen og seinere maritim teknisk fagskole, og med høyeste sertifisering M1 og med erfaring som maskinsjef om bord i skip i utenriks og innenriks fart. Dette har gitt verdifull erfaring fra mange områder innenfor teknikk og mekanikk, foruten om maskineri kan nevnes varmeteknologi som diesel brennere for sentral kjeler, ventilasjonsanlegg og ellers diverse teknisk utstyr.

Jan-Inge Morkemo har sin utdannelse som bilmekaniker med fagbrev, deretter 2 årig teknisk fagskole. Bakgrunn som bilmekaniker, verksmester, tekniker og senterleder. I tillegg har han flere kurs innenfor varmepumpeteknologi og er sertifisert varmepumpe montør.

Vår kompetanse og erfaring innenfor det vi driver med håper vi vil stå som en trygghet for våre kunder, når det gjelder dieselvarmere og varmepumper.

 

 

 

 

 

 

 

Postadresse:

Pyromax Norge

Marmorsvingen 1

8515 Narvik